Julen er en tid fyldt med varme, kærlighed og festlige sammenkomster. Ingen fest er komplet uden et smukt dækket julebord. Er du værten i år og på jagt efter inspiration til, hvordan du kan skabe en hyggelig atmosfære af skøn julestemning, så læs med her og få masser af inspiration til julebordet og din julefest hos Langkilde & Søn, kongelig hofleverandør.

Juledugen: Hjertet af dit julebord

Din juledug er grundlaget for dit bord, og et bord dækket med stofdug ser indbydende ud. Overvej en smuk juledug med broderede stjerner eller en dug med broderet grankæde med julehjerter, trommer, julestokke og trompeter for at tilføre ekstra julestemning, og glem ikke servietterne.

Juleservietter: Små broderede kunstværker

Sørg for, at dine juleservietter er noget særligt. Du kan vælge dem i matchende farver eller med et julemotiv af en engel eller en julekugle. Fold dem elegant eller præsenter dem som kunstværker på hver kuvert. Juleservietter kan tilføje et strejf af luksus til dit bord.

Hos os Langkilde & Søn finder du klassiske stofservietter med forskellige broderede motiver, der er perfekte til dig, der gerne vil dække et flot bord. Alle deres servietter er lavet i stof, der krøller meget lidt og kan vaskes ved 60 grader, så de er nemme at holde fra gang til gang. Med det flotte udvalg af juleservietter bliver hver kuvert et kunstværk i sig selv. Der kan du hente inspiration til julebordet.

Julebordløber: Elegant Inspiration til julebordet

Med en julebordløber er det nemt, og den står flot sammen med servietterne. Langkilde & Søn forhandler bordløbere i julens traditionelle farver som rød og guld, men også i hvid og midnatsblå. De findes med klassiske julemotiver, hulmønster eller guldstjerner. En julebordløber kan også tjene som en smuk baggrund for dine dekorationer. Hos Langkilde & Søn kan du finde inspiration til julebordet i et fint sortiment af julebordløbere.

Så mangler du lige det traditionelle julepynt

Når julebordet er dækket, og alle detaljer er på plads, kan du pynte bordet og stuen med traditionel julepynt. Dette er øjeblikket, hvor juleglæden for alvor blomstrer, og din bolig fyldes med den hjertevarme stemning, der gør julen speciel. 

Bliv klar til jul og få inspiration til julebordet hos Langkilde & Søn. Der finder du et bredt udvalg af produkter til at skabe det perfekte julebord. Foretrækker du en klassisk eller moderne stil, er der nok af julerier at vælge mellem. Husk, at detaljerne gør forskellen. Med den rigtige inspiration til julebordet kan du skabe et bord, der vil blive husket.